
نرم افزارتعیین گروه رنگی برای گروههای مواد غذایی
دستورالعمل استفاده صحیح از تخم مرغ
رای+زمان بندی
ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی
قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و درمانی
قانون مواد خوردنی وآشامیدنی وآرایشی وبهداشتی
لیست افزودنی های مجاز خوراکی
لیست نگهدارنده های مجاز خوراکیتلورانس
چارت مسئولین فنی
دستور العمل وراهنمای درج نشانگر رنگی تغذیه ای
دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی وآشامیدنی
الزامات سیستم مدیریت ایمنی غذایی برای سازمانهای واقع در زنجیره غذایی
لیست مواد غذایی مورد بررسی برچسب گذاری و آزمون تراریختگی
ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs)
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی
دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: