دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

شبکه بهداشت و درمان نظرآباد

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
31 شهریور 1404 سایت قدیم English
bg
دستورالعمل ها و بخشنامه های نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی واحد معاونت غذا و دارو

نرم افزارتعیین گروه رنگی برای گروههای مواد غذایی
دستورالعمل استفاده صحیح از تخم مرغ
رای+زمان بندی
ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی
قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و درمانی
قانون مواد خوردنی وآشامیدنی وآرایشی وبهداشتی
لیست افزودنی های مجاز خوراکی
لیست نگهدارنده های مجاز خوراکی
تلورانس
چارت مسئولین فنی
دستور العمل وراهنمای درج نشانگر رنگی تغذیه ای
دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی وآشامیدنی

الزامات سیستم مدیریت ایمنی غذایی برای سازمانهای واقع در زنجیره غذایی

لیست مواد غذایی مورد بررسی برچسب گذاری و آزمون تراریختگی

ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار

ضابطه فنی وبهداشتی قند و شکر

ضوابط فنی و بهداشتی سیلو

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی

ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs)

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی

دستورالعمل اجرایی نحوه  ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی

فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی

مرکز پژوهشها - قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: