دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

شبکه بهداشت و درمان نظرآباد

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
02 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1395/06/29 - 12:49
  • - تعداد بازدید: 6
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی انواع روغنها و كاربرد آن در صنایع غذایی

در تاریخ 95/06/29 معاونت غذا و دارو نظرآباد، اقدام به برگزاری دوره آموزشی"انواع روغنها >و کاربرد آن در صنایع غذایی" در محل سالن همایش بوعلی سینا شبکه بهداشت و درمان شهرستان نظرآباد> نمود.

> در این دوره آموزشی که در راستای ارتقاء> سطح آگاهی مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و با حضور >مسئولین فنی> و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برگزار شد اقدام به معرفی انواع روغنها، چربیها وجانشین آنها ، مکانیزم تولید انواع روغنها، کاربرد تخصصی آنها در صنایع غذایی مختلف شامل شکلات سازی، نان ،کیک و شیرینی،لبنیات(تولید بستنی)، فرآورده های سرخ شده .... گردید >.

>و در پایان به> پرسش های مطرح مسئولین فنی در این خصوص پاسخ داده شد و گواهی دوره آموزشی نیز تحویل شرکت کنندگان گردید .




>
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 292348
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: