برگزاری دوره آموزشی انواع روغنها و كاربرد آن در صنایع غذایی
> در این دوره آموزشی که در راستای ارتقاء> سطح آگاهی مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و با حضور >مسئولین فنی> و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برگزار شد اقدام به معرفی انواع روغنها، چربیها وجانشین آنها ، مکانیزم تولید انواع روغنها، کاربرد تخصصی آنها در صنایع غذایی مختلف شامل شکلات سازی، نان ،کیک و شیرینی،لبنیات(تولید بستنی)، فرآورده های سرخ شده .... گردید >.
>و در پایان به> پرسش های مطرح مسئولین فنی در این خصوص پاسخ داده شد و گواهی دوره آموزشی نیز تحویل شرکت کنندگان گردید .
>