
1- پیگیری نواقص موجود در کارخانجات و دادن مهلت زمان جهت رفع نواقص و ارائه راهنمایی های لازم جهت رفع نواقص توسط کارشناسان غذا و دارو این شبکه در راستای تولید محصولات سالم.
2- نمونه برداری از کلیه مواد غذائی و آشامیدنی و بهداشتی و ارسال نمونه ها به آزمایشگاه.
3- توقیف کالای مشکوک وتقلبی و فاسد (طبق مقررات)
4- معدوم نمودن کالای فاسد و غیر قابل مصرف یا تغییر کاربری (طبق مقررات)
5- بازدید جهت صدور، اصلاح و تمدید کلیه پروانه های بهداشتی ازجمله پروانه بهره برداری، پروانه ساخت و شناسه نظارت .
6- معرفی مسئول فنی به دانشگاه
7- معرفی مسئول فنی به آزمایشگاه کرج جهت گذراندن دوره آموزشی
8- رسیدگی به شکایات واصله
9- رسیدگی به امور مربوط به کالاهای ترخیصی
10- معرفی شرکت های متخلف به مراجع قضایی
12- اعلام نظریه کارشناسی به مراجع قضایی
13- بررسی سه برگی پروانه های ساخت و مطابقت آن با استانداردها
14- شناسایی کارخانه ها وکارگاه های غیر مجاز و معرفی آنها به مراجع قضایی و تعطیلی خط تولید این شرکت ها .
15 – انجام بازدید های مشترک با کارشناسان سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت معدن و تجارت از کارخانجات.
16- برگزاری کارگاه آموزشی در راستای ارتقاء سطح آگاهی مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش واحد غذا و دارو.
17- تهیه پمفلت و جزوه های آموزشی جهت ارتقائ سطح آگاهی عموم مردم
کارشناسان واحد
نام و نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
سمت |
سمانه فروغی |
کارشناسی شیمی |
کارشناس نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی |
امین وصفی |
مهندسی صنایع غذایی |
کارشناس نظارت بر مواد غذایی |
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: