برگزاری دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر
> در این دوره آموزشی که در راستای ارتقاء> سطح آگاهی مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش و با حضور >مسئولین فنی> و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی برگزار شد شناسایی عوامل خطرزای مهم بیولوژیکی/شیمیایی/فیزیکی درفرایند ها و تعیین نقاط cp و ccp در فرایند، تعیین تعریف چگونگی اصلاح و یا اقدامات اصلاحی تشریح شد در ادامه آموزشهای لازم در مورد نحوه خود ارزیابی برنامه های پیش نیاز عملیاتی"prps" توسط واحد های تولیدی و چگونگی و نحوه تهیه مستندات هر بخش تشریح گردید.
>در پایان جناب آقای دکتر رنجبرپور مدیریت محترم شبکه> به مناسبت >زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس ، >از 5 نفر از مسئولین فنی برتر شهرستان تقدیر >نمودند.گواهی دوره آموزشی نیز تحویل شرکت کنندگان گردید
>